banner GVE 972 x 275 V2 Variatie in verwennen...

Be inspired to inspire!

 

Op 25 oktober 2018 lanceert Groep van Eyck een uniek concept voor bedrijven die op zoek zijn naar unieke locaties met meerdere incentive mogelijkheden :  "Be inspired to inspire".

Groep Van Eyck is al meer dan 40 jaar actief in horeca en catering en speelt graag in op uw wensen en verwachtingen aangaande uw volgende vergadering, seminarie, teambuilding, feest & event? Tijdens die dag stellen onze hoog gekwalificeerde restaurants zich voor en laten ze u inspireren!

Verkiest u, voor uw volgende activiteit, een landelijke omgeving zoals den Eyck of E10 hoeve wenst u liever een privé-feest met uitstekend zicht op het 8 meter hoge terras van Link 21? Dit zijn maar een paar van de mogelijkheden die zullen voorgesteld worden.  

Interesse ? Kom op 25 oktober naar Link 21 te Herentals, waar wij u laten kennismaken met niet 1 maar 6 creatieve, culinaire en inspirerende bedrijven.

Tijdens de 2 sessies die er zullen plaatsvinden (om 14u30 en om 17u30) wordt u zonder twijfel geprikkeld door de vele mogelijkheden. Een optreden vol humor door de Nonsens Alliantie en de lekkere mocktails van SIPS zijn zonder fout de kers op de taart. Aansluitend aan de voorstelling is er een netwerkmoment.

Inschrijven kan via onderstaand formulier of via mail: inspired@groepvaneyck.be

Gelieve steeds de namen van u en uw collega's door te geven samen met uw keuze van sessie.