banner GVE 972 x 275 V2 Variatie in verwennen...

Mededeling

Beste bezoeker,

Op 27 november hebben wij bij de ondernemingsrechtbank voor een beperkt aantal bedrijven van onze groep de toepassing van de wet op de continuïteit van de onderneming, afgekort als WCO, gevraagd.

Het gaat hierbij in het bijzonder om onze activiteit in de event-catering en aanverwant.

Onze restaurants, feestzalen, seminariecentrum ,bedrijfscatering en recreatie zijn hierbij totaal niet betrokken. Dat betekent dat het grootste deel van onze activiteiten onverstoord verder gaan. Uw reservaties, boekingen, contracten of offertes rond deze activiteiten zijn dus NIET betrokken.

DE WCO-regeling beschermt onze bedrijven met activiteiten in de evenementen tijdelijk. Deze bescherming duurt enkele weken of maanden en biedt de kans om in overleg met de rechtbank en de schuldeisers naar een goede oplossing te zoeken.

Wij hopen dit hoofdstuk zo snel mogelijk af te sluiten. Intussen gaan wij met goede moed verder samen met onze brasseries, restaurants, feestzalen en seminariecentrum. Daar bent u net als anders meer dan welkom. We zijn er zeker van dat u met een gerust gemoed kan genieten van ons sterke aanbod van lekkere lunches, heerlijke diners, stijlvolle feesten, verzorgde seminaries en piekfijne bedrijfscatering.

We danken u voor uw vertrouwen.

Jan van Eyck